The Swiss Hotel Management School

Az iskola az egyik vezető intézménye a svájci oktatásnak, ahol a diákok elsősorban hotel menedzsmentet, vendéglátást és idegenforgalmat, rendezvényszervezést és gyógy resort menedzsmentet tanulhatnak. Hírnevük a kiváló oktatási programnak köszönhető, amely magában foglal internship helyeket is akár Svájcban, akár bárhol máshol a világon. Kiváló kapcsolatot ápol a világ vezető vendéglátó cégeivel, ahol szívesen látják a frissen végzett diákokat, akik így nemzetközi oktatással a hátuk mögött látványos karriert építhetnek fel. Két kampuszán Caux-ban és Leysin-ben több mint 65 országból érkező diák tanul együtt, akik így megtapasztalhatják az igazi nemzetközi környezetet.

Európa szívében, a svájci békés és csodaszép hegyek között található létesítmény kulturálisan inspiráló, sportolásra kiváló lehetőséget biztosító, egyedülálló környezetet ad. Világhírű biztonsága számos diákot vonz.

Caux

A történelmi Caux Palotában található iskola közel található az egyedi és igazán élhető városhoz, Montreux-hoz. Mint az egyik legelső Palace Hotel az országban, a svájci vendéglátás bölcsőjeként tartják számon. A legújabb technikákkal felszerelt osztálytermek világosak és tágasak, a tanuló szobák pedig lehetővé teszik az önálló munkavégzést. Itt kiváló lehetőség nyílik a diáktársakkal való kapcsolattartásra, eszmecserékre. A könyvtár teljes időben nyitva tart, ahol mindig akad valaki, aki segíteni tud a tanulásban és eligazodásban. Az étkező kiválóan működik, egészséges és tápláló fogásokkal, hét közben napi háromszor, hétvégén napi kétszer vehető igénybe. Mindezek mellett számítógép terem, diák bár, recepció, társalgók és konditerem áll az itt tanulók rendelkezésére.

A kollégium séta távolságra található az iskolától. A szobák általában egy- és kétágyasak, gyönyörű kilátással a tóra, telefonnal és Wi-Fi-vel felszerelve, általában saját fürdőszobával, de előfordul közös mosdó helység is. Magasabb kategóriás szoba igényelhető, ahol tv és DVD lejátszó is található. Mozgásban sosem lehet hiány, a következő sportok űzhetők: tenisz, röplabda, hegymászás, úszás, lovaglás, vízisí, foci, kosárlabda, vitorlázás, szörfözés.

Leysin

Leysin idilli sport és sí központ, Svájc francia nyelvű területén, ahonnan vonattal könnyen elérhető Genf és Zürich. Két hotelben található az iskola, ahol csendes és békés környezet várja a diákokat. Az osztálytermek modernek és jól felszereltek, a tanuló szobák kiváló lehetőséget adnak az önálló munkához. A könyvtár teljes időben nyitva tart. Az étkező ízletes és tápláló fogásokat kínál, hét közben napi háromszor, hétvégén napi kétszer. Wellness részleg is tartozik az iskolához, ahol minden igényt kielégítő szolgáltatások vannak. A számítógép terem, diák bár, recepció, társalgók és konditerem alapfelszereltségnek számít.

A kollégiumi szobák általában egy- és kétágyasak, gyönyörű kilátással a tóra, telefonnal és Wi-Fi-vel felszerelve, általában saját fürdőszobával, de előfordul közös mosdó helység is. Magasabb kategóriás szoba igényelhető, ahol tv és DVD lejátszó is található. Mozgásban sosem lehet hiány, a következő sportok űzhetők: tenisz, röplabda, hegymászás, úszás, lovaglás, vízisí, foci, kosárlabda, vitorlázás, szörfözés.