Boca Prep International School

40 nemzet részvételével az iskola egy kicsi, multikulturális és független intézmény, amely az előkészítőtől az érettségiig kínál kitűnő oktatást. Modern és dinamikus környezet, amely a készségekre és megértésre épít. Alaposan kidolgozott tantervvel, innovatív programokkal, családi légkörrel ad meg minden lehetőséget a nemzetközi látásmód megszerzéséhez. Az oktatás három fő pillére: akadémia, esztétika, atlétika. Az iskola iránymutatója egyszerű hitből fakad, miszerint tanároknak és diákoknak tisztelniük kell önmagukat és egymást, valamint az oktatásnak fejlesztenie kell, hogyan tanuljunk, mit tegyünk és hogyan éljünk együtt.

Nemzetközi Diák Program

A program az elmúlt évek során látványosan fejlődött, legyen szó akár néhány hétről akár egy trimeszter időtartamról. A családi elhelyezés széles hálózata lehetővé teszi, hogy a 11-17 éves korosztály számára kiválasszák a legmegfelelőbb, biztonságos és oktatás-centrikus légkört, mindezzel felejthetetlen élményt adva az amerikai életről.

Tudnivalók az iskoláról

Egy gyönyörű édesvízi tó mellett az iskola buja, szubtropikus környezetben található Boca Raton szívében, a tekintélyes Mission-öbölben. Felszereltsége magában foglal egy 2000-ben épült tornatermet, hoki pályát, futballpályát, kosárlabda és röplabda pályát, olimpiai méretű úszómedencét és játszóteret. Az iskola teljes területén elérhető a Wi-Fi. A tantermekben a legmodernebb technikákkal folyik az oktatás. Minden délután lehetőség van extra atlétikai és akadémiai, kulturális plusz órák igénybevételére.

Elhelyezés

A diákoknak lehetősége van választani a kollégiumi kampusz elhelyezés és a családi szállás között. A kollégium lakói általában másik három diákkal osztják meg szobáikat. Egy nemzetközi diákkal való együttélés számtalan előnyt biztosít, amellyel érdemes élni. A fürdőszobák és közösségi helységek hetente tisztán tartottak, a szobák tisztaságáért a diákok maguk felelnek. A kollégiumban a reggeli és a vacsora közösen kerül felszolgálásra, mindkettő alaposan kidolgozott, változatos étrend alapján.

A tanulás és diákélet mellett számtalan szabadidős és sport program áll a diákok rendelkezésére, ezek közül néhány példa: Miami Marketplace, Miami Beach, Queen Island hajókázás, Kennedy Űrközpont, Orlando hétvége, az Atlanti-óceán strandjai, Dél-Florida Tudományos Múzeum, IMAX filmszínház, The Florida Keys.